هود آشپزخانه صنعتی

گرما ، بخار ، دود و بوی حاصل از فرایند پخت و پز در آشپزخانه صنعتی و

آلايندههای محيط های صنعتی می بايست به صورت تهويه مناسب خارج شوند

كه برای ارائه سیستم تهويه استاندارد و مناسب، این نوع آلودگی ها ازمحیط كار

به بیرون هدایت کرد

 

     مكانی كه تهويه درآن صورت می گیرد شامل دو بخش می باشد :

  1. آشپزخانه ( منازل مسکونی )
  2. آشپزخانه ( رستورانها ، هتل ها ،تهیه غذا ،ساندویجی ها، بیمارستان و . ) و مکان های صنعتی ( کارخانه ، کارگاه ، آزمایشگاه ها و … )

 

هود های مورد استفاده در این بخش كوچك بوده و ببیشتر مواقع به صورت دیواری بر روی اجاق گاز نصب می شود و مكش هوا نيز توسط  هواكش های برقی مخصوص تصفيه شده و به داخل آشپزخانه بر می گردد یا از طریق كانال به  بیرون هدایت می شود.

 

در این بخش هود در فاصله مناسبی در بالای دستگاه صنعتی  یا اجاق پخت و پز در ابعاد دستگاه مورد نظر پس از کارشناسی مهندسین شركت ساخته شده و نصب می گردد. در موارد آشپزخانه درون هود صافی هايی تعبيه  می شود  تا از ورود  چربی و مواد آلاینده به داخل كانال و دستگاه مكنده ( اگزوز فن ) جلوگیری نمايد همچنین در مورد هود های صنعتی و آزمایشگاهی نيز با توجه به آلايندگی و نوع فعالیت دستگاه ، فيلترهايی برای تصفیه تعبیه می گردد. سيستم تهويه در این مرحله به  دو صورت طراحی می شود كه فقط هوای بالای اجاق و دستگاه صنعتی را به بيرون هدایت نمايد و يا علاوه بر ان هوای محيط  كار را نیز تهويه نمايد.

 

ارائه مشاوره و کاتالوگ وبازدید از محل رایگان می باشد