گرما ، بخار ، دود و بوی حاصل از فرایند پخت و پز در آشپزخانه صنعتی و
آلايندههای محيط های صنعتی می بايست به صورت تهويه مناسب خارج شوند
كه برای ارائه سیستم تهويه استاندارد و مناسب، این نوع آلودگی ها ازمحیط كار
به بیرون هدایت کرد
مكانی كه تهويه درآن صورت می گیرد شامل دو بخش می باشد :
- آشپزخانه ( منازل مسکونی )
- آشپزخانه ( رستورانها ، هتل ها ،تهیه غذا ،ساندویجی ها، بیمارستان و . ) و مکان های صنعتی ( کارخانه ، کارگاه ، آزمایشگاه ها و … )
هود های مورد استفاده در این بخش كوچك بوده و ببیشتر مواقع به صورت دیواری بر روی اجاق گاز نصب می شود و مكش هوا نيز توسط هواكش های برقی مخصوص تصفيه شده و به داخل آشپزخانه بر می گردد یا از طریق كانال به بیرون هدایت می شود.
در این بخش هود در فاصله مناسبی در بالای دستگاه صنعتی یا اجاق پخت و پز در ابعاد دستگاه مورد نظر پس از کارشناسی مهندسین شركت ساخته شده و نصب می گردد. در موارد آشپزخانه درون هود صافی هايی تعبيه می شود تا از ورود چربی و مواد آلاینده به داخل كانال و دستگاه مكنده ( اگزوز فن ) جلوگیری نمايد همچنین در مورد هود های صنعتی و آزمایشگاهی نيز با توجه به آلايندگی و نوع فعالیت دستگاه ، فيلترهايی برای تصفیه تعبیه می گردد. سيستم تهويه در این مرحله به دو صورت طراحی می شود كه فقط هوای بالای اجاق و دستگاه صنعتی را به بيرون هدایت نمايد و يا علاوه بر ان هوای محيط كار را نیز تهويه نمايد.
ارائه مشاوره و کاتالوگ وبازدید از محل رایگان می باشد






















